logotype

Benvinguts a la nostra nova web!!

Orquestra "Vermut Club Band"


vermut1


La Vermut Club Band és una formació novedosa a les nostres terres, però molt arrelada als anys 60, 70 i 80 als Estats Units, a Anglaterra,  al centre d’Europa i al nord d’Espanya.

Els estils de música tenen molta variabilitat, passat pel jazz, el country, el blues o la música intimista, però la versió més popular, avarca gèneres com el pasdoble, la rumba, el mambo, l’havanera, el bolero, la jota, la sardana, el vals, la música tradicional, els clàssics de sempre o la música pop.

La composició dels instruments també és molt variable, essent composta en el nostre cas, per una part rítmica i harmònica amb el baix, el trombó, la guitarra i la percussió, i una secció melòdica, però que també contribueix al ritme i a l’harmonia, composta per les trompetes, els saxos alts, el saxo tenor o el clarinet.

Amb aquestos components s’assoleixen íntegrament totes les característiques musicals del so en directe,  per poder assaborir autèntica música en viu, mentre es conversa animadament tot degustant un refrigeri.

2017  Grup musical suc d'anguila  globbers joomla templates