logotype

Benvinguts a la nostra nova web!!

Xaranga suc d'anguila

 

 xaranga1


Grup musical amposti amb mes de 20 anys d’experiencia, format per musics nascuts a les escoles de música d’Amposta, poblacio en gran tradicio musicals i de la que han sortit musics de gran qualitat a nivel internacional.

El grup pot fer animacio de carrer, sessions de ball, música tradicional, música de festa , processons i amenitzacio d’espectacles en general. Ha actuat al llarg de tot el territori catala, aragones i valencia, des del carnaval de Vilanova fins a les gaiates de Castello, passant per les Festes Majors d’Amposta, Festes Majors de Gandesa,les festes Majors de Benifallet les mañanites de Vinaixa, les falles de Valencia, el caragol de Lleida, el Coso iris de Jesus o la cabalgata de Reis d’Amposta, entre d’altres.

Donades la diversitats d’estils, i la versatilitat dels musics components, poden combinar varies manifestacions musicals, com pasacarres, ball de vermut, ballades de sardanes o jotes i concerts musicals, podent adaptar la formacio a les circunstancies desitjades pel client.

Darrerament i amb la col.laboracio de Guardet lo Cantador i la seva rondalla, el Grup Instrumental Suc d’Anguila ha actuat en el 30è Festival de Danses de l’Antiga Corona d’Aragó, el Jotacampus 2013 (organitzat per Quico el Celio, El Noi i el Mut de Ferreries) i recenment a la 33à Fira de Calella i Alt Maresme.

 

2017  Grup musical suc d'anguila  globbers joomla templates